Social Media Manager Loetje / Happy Italy / Stan / Beers & Barrels

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime

Social Media Manager Loetje / Happy Italy / Stan / Beers & Barrels

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren Social Media Manager met ervaring in een soortgelijke rol bij een A-merk of bij een bureau

Een Social Media Manager met gevoel voor beeldtaal

Iemand die weet hoe je een merk tot leven laat komen op social media

Je krijgt:

Een uitdagende en zelfstandige functie bij de grootste horeca-organisatie van Nederland

Een goed salaris, tussen € 3.250,- en € 4.000,- per maand

Een leuk team waar veel ervaring wordt gedeeld

Jij weet hoe je een merk tot leven laat komen op social media.

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Jij weet hoe je een merk tot leven laat komen op social media. Je zet de perfecte mix van beeld en copy op de juiste kanalen in om te inspireren én om impact te maken op de social KPI’s. Instagram, Facebook, Youtube en TikTok kennen geen geheimen voor jou.

Verder ben je bekend met Photoshop, InDesign en Illustrator. Je bent analytisch, gestructureerd en zelfstandig en je bent graag zowel strategisch als hands-on werkzaam.

Wat ga jij
doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de groei van de merkbekendheid van onze verschillende concepten en de betrokkenheid van onze fans op de diverse social kanalen. Als Social Media Manager krijg je de kans om zowel strategisch, creatief, als hands on bezig te zijn. Social media is voor ons meer dan het delen van info, zo staan we met ons TikTok kanaal van Happy Italy zelfs op de 7de plek in de Dutch TikTok Top 25. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Jij bent verantwoordelijk voor alle activiteiten op de social kanalen van onze grootse restaurant concepten. Je maakt de social media strategie, de diverse social kalenders, bedenkt de content in samenwerking met onze in house grafische studio en je weet precies hoe jouw posts bijdragen aan het halen van de doelstellingen. Je weet wat er speelt in de markt en kan zo gemakkelijk inspelen op de laatste ontwikkelingen. Je dag is meteen goed als een social media post goed scoort en je zoekt naar oplossingen en verbeteringen als dit niet zo is. Met jouw inzicht en creativiteit bereiken we maandelijks miljoenen fans en blijven we elke dag groeien.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk! Als jij je sollicitatie opstuurt, nemen we snel contact met je op. Daarna kan het heel snel gaan. Want als we na het eerste gesprek vanuit beide kanten net zo enthousiast zijn, ontdekken we de rest van de reis graag samen en kun je wat ons betreft z.s.m. beginnen.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema