Concept Developer

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Concept Developer

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een HBO’er, bij voorkeur in de richting van de Hogere Hotelschool of Marketing.

Een Concept Developer met zo’n 1 tot 2 jaar relevante ervaring.

Vanzelfsprekend goed in concept denken en je hebt oog voor detail

Je krijgt:

Een bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,-

Een uitdagende baan bij de grootste horeca-organisatie van Nederland

Een fijne werkplek in een geweldig team, gratis parkeergelegenheid en elke dag een heerlijke lunch

Ben jij onze nieuwe Concept Developer?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Je stroomt bij voorkeur nu al over van de creatieve ideeën voor onze locaties. Jij hebt met het ontwikkelen en herstructureren van formules al de nodige ervaring en kennis. Verder weet je goed waar een gast naar zoekt en hoe je dit in een concept moet borgen. Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en weet goed hoe je ideeën moet overbrengen.

Trendwatching is iets wat je dagelijks bezighoudt. Daarnaast ben je geïnteresseerd in alle facetten van bedrijfsvoering. Je hebt kennis van inkoop tot marketing en van inkoop en financiën tot interieurinrichting. Jij weet als geen ander aan welke knoppen je moet draaien om op positief saldo uit te komen en zo je steentje bij te dragen aan de beoogde groei. Bovendien ben je een teamplayer en weet je hoe je op de juiste manier mensen moet inschakelen.

Wat ga jij
doen?

De Concept Developer is binnen RCE verantwoordelijk voor het (her-)ontwikkelen van concepten, formules en locaties. Je houdt je voornamelijk bezig met marktonderzoek, trendanalyses en brancheverkenning. Je hebt een adviserende rol op het gebied van formulemanagement. Als er kansen liggen voor een bepaalde formule, weet jij die te grijpen en te verankeren. Hierbij ben je dus medeverantwoordelijk voor de groeistrategie van RCE.

Verder werk je samen met de Food Developers aan de menukaarten, sturing op prijsbeleid en het opstellen van richtlijnen voor formules. In deze rol ben je dus een belangrijke spil in de kwaliteitsbewaking van RCE. De focus ligt in deze functie voornamelijk op het verder uitdiepen van onze groeiformules en flagship-locaties. Hierbij ligt het accent op uitbreiding.

Momenteel liggen er een groot aantal projecten op Formulemanagement, zo zijn we o.a. voor al onze concepten een digital Guest Journey aan het implementeren. We zoeken een collega met zo’n 1 tot 2 jaar relevante ervaring en sterk is in ‘concept’ denken. Je hebt oog voor detail. Je hebt een analytische insteek en creatief denkvermogen. Vanzelfsprekend heb je een grote liefde voor horeca en/ of de food-sector.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk! Na een vlotte procedure kan je snel aan de slag.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema