Interim Content Creator

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Interim Content Creator

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
De gouden
match
Je bent:

Creatief en je kan video’s filmen en bewerken

Conceptmatig, en je hebt kennis en affiniteit met de verschillende social media kanalen

Visueel, je kan aantrekkelijke en effectieve content creëren voor onze doelgroepen

Je krijgt:

Een uurtarief van € 30,- tot € 35,-

Een leuke opdracht in een gezellig en gemotiveerd team

Een fijne werkplek, kantoor met parkeerplaats en elke dag een heerlijk lunch bij de grootste horecaorganisatie van Nederland

Ben je creatief en kan je video’s filmen en bewerken?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Ben jij die creatieve Interim Junior Content Creator die wij zoeken en ben je beschikbaar voor de komende 4 a 5 maanden? Ben jij goed in het bewerken en filmen van video’s en heb je affiniteit met social media? Dan zoeken wij jou! Het is belangrijk dat je, onder coaching en begeleiding van ons, straks in staat bent om hoogwaardige video’s te produceren en de visuele identiteit van elk concept te begrijpen en toe te passen in de geproduceerde video’s. We verwachten dat je nauwkeurig en zorgvuldig werkt. Kom ons team versterken en laat jouw creativiteit los op onze video’s!

Wat ga jij
doen?

Als Interim Junior Content creator word je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het maken van hoogwaardige video’s en het bewerken van de bestaande content. Je weet de juiste apparatuur en instellingen te selecteren en te gebruiken om de visuele identiteit van elk concept toe te passen in de geproduceerde video’s. Hierin hou je rekening met onze vastgestelde huisstijlen van de verschillende concepten.

Je gaat visueel aantrekkelijke en effectieve Lo-Fi & Hi-Fi content voor de verschillende social media kanalen van onze concepten creëren. Social media advertenties, in samenwerking met het social media team en de studio, produceren. In samenwerking met het studio en social media team, stemmen jullie de content af op de doelgroep. Verder ondersteun je bij evenementen en activiteiten.

Voor deze uitdagende opdracht heb je al wel ervaring met het bewerken en filmen van video’s. Je hebt kennis van Adobe Creative Suite, zoals Premiere Pro, After Effects en Photoshop. Je ken goed werken onder een wat hogere werkdruk, want we zijn een Horeca-organisatie, waarin we vaak ad-hoc werken en zaken snel opgepakt moeten worden.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk, na een vlotte procedure kan je wat ons betreft snel aan de slag.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema